ACTIVITATS PER A LA GENT GRAN DE BADALONA

ACTIVITATS OFERIDES DES DE L’ÀREA DE GENT GRAN, CIUTADANIA I POLITIQUES D’IGUALTAT, FEMINISMES I LGTBI DE L’AJUNTAMENT, PER A LA GENT GRAN DE BADALONA

Passejades per la ciutat: activitat de gimnàstica que es desenvolupa a l’aire lliure. Hi ha 4 itineraris diferents a la ciutat. Es realitzen de dilluns a divendres, matí i tarda, en grups reduïts.

Cursos de mòbil en línia: curs d’aprenentatge del mòbil. Es realitza en línia a través d’una plataforma, un dia a la setmana en sessions de 1,5h. Curs de curta durada de 8 sessions. S’inicia de nou al mes d’abril.

Rutes plenes d’història: recorreguts per punts d’interès històric de la ciutat. Es realitza amb un tècnic i l’ús del mòbil, possibilitat de realitzar el recorregut amb codis QR. Es realitza els dijous amb grups de 6 persones.

Visites al Museu de Badalona: visita a exposicions temporals del Museu, pròximament exposició “Badalona sobre rodes”, els dies 6,7 i 9 d’abril de 2021.

Les noves activitats es van informant al Facebook de Gent Gran BDN.

Informació i inscripció de les activitats a l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques Socials, Feminismes i LGTBI  93 483 29 71 o bé a través del correu electrònic: gentgran@badalona.cat