COMUNICAT

(Resum extret de la carta enviada als socis, amb els acords a què ha arribat la Junta)

Tot i començar l’any 2020 amb les activitats previstes, donada la greu situació epidemiològica, se’ns va obligar a tancar l’Associació, primer el 13.03.20. Vam tornar a obrir el 14.09.20 per tornar a tancar 23.10.20, tot i que els dijous es manté obert el despatx des de les 18h fins les 19h.

Hem començat l’any tancats, i no tornarem a obrir fins que les autoritats sanitàries ens ho indiquin, però no hem deixat de treballar pel barri i la ciutat i ho seguirem fent,  prenent totes les mesures sanitàries.

25 aniversari

Creiem que enguany no serà factible celebrar el 25 aniversari. Per tant hem de posposar aquesta celebració per quan la situació sanitària ho permeti

Assemblea ordinària

Cada any, a finals del més de febrer, celebrem l’Assemblea ordinària. Quan puguem obrir de nou i reunir-nos amb garanties, la convocarem. Tenim tot l’any per fer-la.

Festa del barri

L’evolució de la situació pandèmica ens fa pensar que al mes de Juny no se’ns permetrà realitzar-la. Per tant, creiem que serà millor esperar al 2022.

Oficina oberta

La nostra oficina, mentre durin les restriccions, seguirà oberta tots els dijous, de 18h a 19h, com hem fet al llarg de l’any passat, a fi d’atendre presencialment als veïns i socis.

A més, podeu contactar-nos a través del correu electrònic: avcollipujol@hotmail.com,

I ens podeu trobar a la nostra pàgina web: www.avcollipujol.org, i també a Twitter, Facebook, Instagram i Messenger.

Activitats i tallers

Recuperarem les activitats quan la situació sanitària ho permeti.

Participació en reunions i trobades amb altres Associacions, veïns i l’Ajuntament

Tot i que l’any 2020 ha estat complicat, els membres de la Junta, han participat en un total de 105 entre reunions i trobades, la majoria per mitjà de videoconferència, amb una dedicació aproximada de 300 hores.

Aquest 2021, continuarem fent seguiment del barri i la ciutat, participant activament, per videoconferència o presencialment, complint les mesures sanitàries vigents.

Renovació Junta

Com tots sabeu, a finals del 2022, s’ha de renovar la Junta, segons els articles 14 i 15 dels nostres estatuts.

Volem animar-vos a participar amb nosaltres aquests darrers dos anys de l’actual Junta,  amb la finalitat que si algú vol participar a la propera nova Junta, tingui dos anys d’experiència en les tasques que portem a terme.

Animeu-vos!

La Junta